Meesters van het groene laken

Biljarts Verhoeven zijn wereldbekend. Alle Belgische kampioenschappen en de meeste wereldrecords worden erop gespeeld. Als er een record sneuvelt, deelt de biljarttafel van Verhoeven in de eer. Dat zorgt uiteraard voor mond-tot-mondreclame.

Zo vindt 80% van de productie van deze biljartbouwers een weg over heel onze planeet.
Als je een biljartspeler vraagt op welke ‘tafel ‘ hij het liefste speelt, antwoordt hij ‘Op een Verhoeven’. Ze brengen ook graag een bezoek aan de toonzaal en het atelier van Verhoeven, in het kleine Belgische Malle, het centrum van de biljartbouw. Van daaruit wordt de hele wereld bereikt, vooral op plaatsen waar topwedstrijden gespeeld worden en records sneuvelen.

Luc Verhoeven, charmante gastheer, en zijn medewerkers zijn ook boeiende en gepassioneerde gesprekpartners. Over biljarts en biljarten. Over hoe groot België op sportgebied wel is. In tennis , atletiek , maar al héél lang ook op die bijzondere tafels. En niet alleen de Belgische kampioenen ‘tafelen’ graag op een Verhoeven. Alle kampioenen kiezen ervoor. Zij zijn ‘de meesters van het groene laken’ met de keu in de hand. De specialisten van Verhoeven zijn de meesters van het groene laken in hun atelier.